Folk i vinden

May Linn Askeland

Statens vegvesen

er byggeleiar for ny gang- og sykkelveg mellom Håkull og Trovåg i Skjold. 26-åringen er tilsett ved Statens vegvesen sitt kontor i Haugesund og vil ha base i Ølensvåg i byggeperioden. Askeland har vore tilsett i Statens vegvesen i 4,5 år og er utdanna landskapsingeniør.

08/02
Erlend Nedrelid

Erlend Nedrelid

Tilsett som vikar ved Lundeneset VGS frå 1. januar, og skal undervisa i norsk, samfunn og sosialkunnskap dette året. Nedrelid har arbeidd i Omega dei siste 9,5 åra.

08/02
Gjermund Håkonseth

Lundeneset VGS

Gjermund Håkonseth er tilsett som lærar i norsk og kroppsøving på Lundeneset VGS. Han er utdanna journalist og har tidlegare arbeidd i NRK Sørlandet. Håkonseth bur i Kristiansand og pendlar derifrå til Lundeneset.

08/02
Yngve Folven Bergesen

Vindafjord kommune

blir ny rådmann i Vindafjord. Bergesen er utdanna jurist og er i dag underdirektør i Sjøfartsdirektoratet. Han har også fartstid frå politikken, som kommunepolitikar for Venstre på Karmøy.

08/02
Anita J. Grindheim

Sandeid skule

Eg blei ansatt som ny rektor ved Sandeid skule i oktober 2017. Eeg har jobba som lærar ved skulen i mange år og var klar for ei spanande utfordring i ny stilling som rektor.

24/01
Anders Mannes

Helgevold Gruppen

Ansatt som elektriker i Helgevold Gruppen fra 1. januar. Han har tidligere jobbet blant annet i Securitas og YIT.

23/01
Carina Ringen

Helgevold Gruppen

Blir ny HR-leder i Helgevold Gruppen 1. februar. Hun har tidligere jobbet hos Marine Alumnium og har lang erfaring innen HR og ledelse.

23/01
Andreas Bakkevold

AutoStore

er nyansatt som Logistics Operator i salgsavdelingen til AutoStore. Han har jobbet innenfor gass- og olje, og sist med et prosjekt i NSE Gruppen.

22/01
Ole Alexander Mæhle

AutoStore

er ansatt som Project Manager i R&D-avdelingen til AutoStore. Han kom fra Tobii Dynavox, som er lokalisert i Bergen, Kiev og Pittsburgh.

22/01
Mats Hovland Vikse

AutoStore

ble i oktober ansatt med tittelen Director Strategic Planning i AutoStore. Han har master i økonomi og kommer fra flere års arbeid i Aker-systemet.

22/01
Helge Lødemel

AutoStore

er nok en nyutdannet mann som har fått jobb i AutoStore. Han har master i maskin, prosess og produktutvikling, og har vært ansatt i Engineering-avdelingen som Product Assistant – Design QA siden august.

19/01
Oliver Salvesen

AutoStore

har jobbet i AutoStore tidligere, og kom tilbake i fjor. Han har siden september vært ansatt i serviceavdelingen og har en grad i elektroingeniørfaget.

19/01
Gro Anett Espevoll

Vindafjord kommune

Starta som skulerådgjevar i Vindafjord kommune 20. desember. Er utdanna lærar og har dei siste åtte åra vore tilsett på Vikedal skule, som matematikk-lærar, spesiallærar og sosiallæra

15/01
Amund Skålerud

AutoStore

ble ansatt i AutoStore sin utviklingsavdelingi mai i fjor. Han var tidligere ansatt som senior mekanisk ingeniør hos Westcon Yards.

15/01
Fredrik Sævland

ble ansatt som nytt tilskudd til AutoStore sin R&D-avdeling i januar i fjor. Han er en ung mann med den rette kompetansen fra Universitet i Oslo, har mastergrad i robotikk, god erfaring innen C, C++, robotstyring og kunstig intelligens.

15/01
Steinar Matre

Ansatt som daglig leder i Westcon Group sitt selskap Westcon Olvondo på Bømlo. Han kommer fra stillingen som leder for subsea-virksomheten i Westcon Yards.

09/01
Rolf Eikemo

Westcon Yards

Ansatt som leder for Drift og Fabrikasjon i Westcon Yards, og har i tillegg salgsansvar for landbasert industri. Kommer fra stillingen som Prosjektdirektør hos AF Offshore Rig Services.

04/12
Bjørn Rosland

Omega

Ansatt som systemutvikler hos Omega. Har mastergrad i romfysikk fra Universitetet i Bergen.

09/01
Simon Rørtveit

Berge Sag og Trelast AS

Ny byggeleder hos Berge Sag og Trelast AS avdeling byggfornyelse. Han kommer fra jobben som kalkulatør i XL Bygg, og begynte som byggeleder 1.januar.

09/01
Eirik Kalstveit

Berge Sag og Trelast AS

Startet som avdelingsleder for avdeling byggfornyelse i Berge Sag. Kommer fra en stilling i Oslo-firmaet Sito Norge AS.

03/01
Wenche Bjørkedal

Ølen Betong

Startet som regnskapsleder i Ølen Betong 1. desember. Wenche er utdannet siviløkonom og autorisert internrevisor, og kommer fra jobben som økonomisjef i verdipapirforetaket Optimum AS.

05/01
Kristian Frette

AutoStore

er ansatt som system Design Analyst hos AutoStore. Han er en fersking i arbeidslivet og har master i fysikk, måleteknologi og instrumentering.

04/01
Tone Bendiksen

AutoStore

er ansatt som Course Creator i AutoStore sin dokumentasjonsavdeling. Hun har sin master i International Marketing and Management, og har hatt prosjektledelsen på Ironman i flere år.

04/01
Kjetil Askeland

AutoStore

er ansatt i AutoStore sin utviklingsavdeling på team"Electronics and Firmware". Han kommer fra stilling som Senior Development Engineer i Rental Technology and Services.

04/01
Gyri Nysæther

AutoStore

er ansatt som Course Creator i AutoStore sin dokumentasjonsavdeling. Hun har erfaring fra opplæring og kursutvikling.

04/01
Steinar Bakke

AutoStore

er ansatt som systemutvikler hos AutoStore. Han harstudert Computer Science ved universitetet i North Dakota.

04/01
Ansgar Grindheim

AutoStore

er ansatt i mekanisk team hos AutoStore. Han kommer fra offshore-bransjen og var tidligere ansatt hos Elmag.

04/01
Dag Arne Matre

AutoStore

er ansatt i utviklingsavdelingen i AutoStore. Han har lang erfaring som systemutvikler hos SpecTec.

04/01
Vincent Bartley

AutoStore

er ansatt som Technical Writer i AutoStore sitt dokumentasjons-team. Han har lang erfaring med oversettelser innenfor et bredt spekter i bransjen.

04/01
Kjell Inge Kjærandsen

AutoStore

er ansatt i AutoStore sin R&D-avdeling. Kjærandsen er en traver i faget med lang erfaring innen produktutvikling. Han kommer fra stillingen som Technical Manager i RTS og har elektronikkbakgrunn.

04/01
Folk i vinden

Tips oss!

Folk i vinden

Har dere en ny kollega på laget? Send oss en epost og vi legger det ut på Folk i vinden!

Send tips
Har du en god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss!

Send tips
Kalender

Har du forslag til ny kalenderoppføring?

Send tips