Folk i vinden

Line Njåstad

Helgevold Gruppen

Line Njåstad er ny HR-leder i Helgevold Gruppen. Line kommer fra stillingen som kvalitet- og personalleder hos Nortura Sandeid og starter i Helgevold 11. juni.

14/05
Marit Matre Birkenes

Helgevold Gruppen

Marit Matre Birkenes er ansatt som lønn- og regnskapsmedarbeider i Helgevold Elektro og starter i ny jobb 1 juni. Marit har tidligere jobbet med regnskap og lønn i Sysco Finans i Ølen.

14/05
Markus Junge

Arriva Shipping

Markus Junge er ansatt som produkt & salgssjef i Arriva Shipping. Markus kommer fra stillingen som Softwood purchaser/chartering manager i Nortømmer.

14/05
Andreas Grumheden

Fatland

begynner som IT-leder hos Fatland Ølen fa 1. mai. Andreas kommer fra stiling Senior System Arkitekt hos Hatteland Solutions.

23/04
Runar Mosdal Havsgård

Ølen Betong

er ansatt som byggeleder for Ølen Betong i Sandeid. Havsgård går rett fra utdanning innen bygningskonstruksjon til jobben i Ølen Betong.

12/04
Erling Bjarte Rullestad

Omega

Erling Bjarte Rullestad er tilsett som applikasjonsutviklar i Omega i Ølensvåg. Han har bachelorgrad i informasjonssystemer , og har dei siste åra arbeidd som lærar ved Enge skule.

06/04
Mats Østenstad

Etne Sparebank

Siviløkonom Mats Østenstad frå Bjoa er tilsett som kunderådgjevar i Etne Sparebank frå 1. april.

05/04
Anne Sofie Sandvik

Vindafjord kommune

Anne Sofie Sandvik blir ny kommunalsjef for samfunnsutvikling i Vindafjord kommune. Sandvik kjem frå stillinga som einingsleiar for areal og forvaltning i Vindafjord, og startar i ny jobb 1. august. Då overtar ho stillinga frå Erik Baust.

05/04
Ørjan Ingebrigtsen

Berge Sag og Trelast AS

Ørjan Ingebrigtsen er ny avdelingsleder for prosjektavdelingen Berge Sag og Trelast AS. Han har tidligere jobbet som administrerende direktør i Nærenergi AS og startet i ny jobb 1. april.

04/04
Endre Frafjord

XL Bygg Berge Sag

Endre Frafjord er ansatt som lager/produksjons-medarbeider i XL Bygg Berge Sag på Nerheim. Frafjord har tidligere jobbet ved Frøyland Produkter i Skjold og startet i jobben hos Berge Sag 1. april.

04/04
Irene Landa

Filter design og kommunikasjon

Irene Landa er tilsett som senior designar i Filter design & kommunikasjon. Ho har over 20 års erfaring frå reklamebransjen på Haugalandet, og har blant anna drive sitt eige designfirma, Landa Design.

03/04
Gerhard Steinnes

Omega

Gerhard Steinnes starter i ny jobb hos Omega 14. mars. Steinnes er utdannet innen økonomi og har tidligere jobbet i Omegas regnskapsavdeling, i Ølen Betong og som konsulent i Fabi. Steinnes skal nå jobbe med systemutvikling i Omegas teknologiavdeling.

12/03
Tom Hardeland

Nortura

Tom Hardeland er tilsett hjå Nortura Sandeid, der han skal ha ansvar for plussprodukt-avdelinga. Hardeland er slaktar og har har arbeidd ved Nortura i fleire periodar tidlegare. Etter nokre år i anleggsbransjen, starta han opp att hjå Nortura i januar.

09/03
Magnhild Gravelsæter Våge

Sparebank 1 SR-Bank

Flytter hjem igjen til Etne like over påske og starter som Autorisert Finansrådgiver Landbruk for Haugalandet i Sparebank 1 SR-Bank, Ølen. Magnhild har jobbet 10 år i Sparebank 1 SR-Bank i Stavanger, de siste fem årene som Banksjef på Kundesenteret. Hun har Bachelor i økonomi og administrasjon med fordypning i prosjektledelse ved Handelshøgskolen BI og Lean Six Sigma sertifisert.

21/02
May Linn Askeland

Statens vegvesen

er byggeleiar for ny gang- og sykkelveg mellom Håkull og Trovåg i Skjold. 26-åringen er tilsett ved Statens vegvesen sitt kontor i Haugesund og vil ha base i Ølensvåg i byggeperioden. Askeland har vore tilsett i Statens vegvesen i 4,5 år og er utdanna landskapsingeniør.

08/02
Erlend Nedrelid

Erlend Nedrelid

Tilsett som vikar ved Lundeneset VGS frå 1. januar, og skal undervisa i norsk, samfunn og sosialkunnskap dette året. Nedrelid har arbeidd i Omega dei siste 9,5 åra.

08/02
Gjermund Håkonseth

Lundeneset VGS

Gjermund Håkonseth er tilsett som lærar i norsk og kroppsøving på Lundeneset VGS. Han er utdanna journalist og har tidlegare arbeidd i NRK Sørlandet. Håkonseth bur i Kristiansand og pendlar derifrå til Lundeneset.

08/02
Yngve Folven Bergesen

Vindafjord kommune

blir ny rådmann i Vindafjord. Bergesen er utdanna jurist og er i dag underdirektør i Sjøfartsdirektoratet. Han har også fartstid frå politikken, som kommunepolitikar for Venstre på Karmøy.

08/02
Anita J. Grindheim

Sandeid skule

Eg blei ansatt som ny rektor ved Sandeid skule i oktober 2017. Eeg har jobba som lærar ved skulen i mange år og var klar for ei spanande utfordring i ny stilling som rektor.

24/01
Anders Mannes

Helgevold Gruppen

Ansatt som elektriker i Helgevold Gruppen fra 1. januar. Han har tidligere jobbet blant annet i Securitas og YIT.

23/01
Andreas Bakkevold

AutoStore

er nyansatt som Logistics Operator i salgsavdelingen til AutoStore. Han har jobbet innenfor gass- og olje, og sist med et prosjekt i NSE Gruppen.

22/01
Ole Alexander Mæhle

AutoStore

er ansatt som Project Manager i R&D-avdelingen til AutoStore. Han kom fra Tobii Dynavox, som er lokalisert i Bergen, Kiev og Pittsburgh.

22/01
Mats Hovland Vikse

AutoStore

ble i oktober ansatt med tittelen Director Strategic Planning i AutoStore. Han har master i økonomi og kommer fra flere års arbeid i Aker-systemet.

22/01
Helge Lødemel

AutoStore

er nok en nyutdannet mann som har fått jobb i AutoStore. Han har master i maskin, prosess og produktutvikling, og har vært ansatt i Engineering-avdelingen som Product Assistant – Design QA siden august.

19/01
Oliver Salvesen

AutoStore

har jobbet i AutoStore tidligere, og kom tilbake i fjor. Han har siden september vært ansatt i serviceavdelingen og har en grad i elektroingeniørfaget.

19/01
Gro Anett Espevoll

Vindafjord kommune

Starta som skulerådgjevar i Vindafjord kommune 20. desember. Er utdanna lærar og har dei siste åtte åra vore tilsett på Vikedal skule, som matematikk-lærar, spesiallærar og sosiallæra

15/01
Amund Skålerud

AutoStore

ble ansatt i AutoStore sin utviklingsavdelingi mai i fjor. Han var tidligere ansatt som senior mekanisk ingeniør hos Westcon Yards.

15/01
Fredrik Sævland

ble ansatt som nytt tilskudd til AutoStore sin R&D-avdeling i januar i fjor. Han er en ung mann med den rette kompetansen fra Universitet i Oslo, har mastergrad i robotikk, god erfaring innen C, C++, robotstyring og kunstig intelligens.

15/01
Steinar Matre

Ansatt som daglig leder i Westcon Group sitt selskap Westcon Olvondo på Bømlo. Han kommer fra stillingen som leder for subsea-virksomheten i Westcon Yards.

09/01
Rolf Eikemo

Westcon Yards

Ansatt som leder for Drift og Fabrikasjon i Westcon Yards, og har i tillegg salgsansvar for landbasert industri. Kommer fra stillingen som Prosjektdirektør hos AF Offshore Rig Services.

04/12
Folk i vinden

Tips oss!

Folk i vinden

Har dere en ny kollega på laget? Send oss en epost og vi legger det ut på Folk i vinden!

Send tips
Har du en god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss!

Send tips
Kalender

Har du forslag til ny kalenderoppføring?

Send tips