Folk i vinden

Tapesh Mehta

Starta i ny jobb hos JHL i oktober. Tapesh er en full-stack utvikler og skal jobbe med skreddersydde løsninger innen mobilapper, webløsninger og integrasjoner. Har bred erfaring med blant annet Angular, Azure, .Net, Node.js, databaser og html5.

27/10
Paul Fuglestein

er tilsett som ny dagleg leiar ved Øyane ASVO frå 1. januar. Han kjem frå stillinga som salssjef i Noreg for Nidab Produktion AB og dotterselskapet Helpman Norway AS.

20/10
Siv Bente Stople Østbø

Tveit Regnskap AS, Skjold

Tilsett som autorisert regnskapsførar/rådgjevar ved Tveit Regnskap i Skjold, 1.oktober. Ho kjem frå stillinga som dagleg leiar ved Øyane Asvo. Siv Bente har også tidlegare arbeidd som avdelingsleiar og autorisert regnskapsførar hjå Tveit.

11/10
Vidar Miljeteig

Tilsett som ny driftsleiar i Ølen Betong. Vidar kjem frå stillinga som driftsleiar og byggmeister i Nordbohus Haugaland.

29/09
Sara Qvint

Infoskjermen styrker teamet og satser enda hardere internasjonalt. Sara Qvint begynte i jobben i begynnelsen september og har base i Sverige. Hun skal jobbe mest med kundesupport, sosiale medier og markedsføring.

12/09
Olav Espedal

er ansatt som sikkerhetssjef hos EMP Secure i Hatteland-konserneet. Han er utdannet dataingeniør og politi, og kommer fra stillingen som politioverbetjent og leder for Datakrimenheten ved Sør-Vest politidistrikt i Haugesund.

05/09
Leif Grinheim

Leif Grindheim er ny styreleiar i Øyane Asvo AS. Han tar over etter Gunn Vikingstad.

03/08
Siri Tungesvik

Ansatt som finansiell rådgiver i Sparebank 1 SR-Bank Ølen etter ett års vikariat. Siri kommer fra samme stilling i Sparebanken Vest og har tidligere bakgrunn fra hotelledelse.

20/07
Astrid Eidhammer Hjelmeland

Blei ny dagleg leiar i Filter design & kommunikasjon 1.juni. Hjelmeland kjem frå stillinga som byråleiar i same selskap, der ho har arbeidd sidan hausten 2006. Filter design & kommunikasjon har i dag sju tilsette i Ølensvåg, Sand og Sauda.

22/06
Jan-Erik Fedje

Blir frå 1. september avdelingsleiar for Haugaland Kraft Region Øst, som vil utgjera Indre Haugalandet etter samanslåinga med SØK. 44-åringen har vore avdelingsleiar nett i SØK i to år og kom frå ei tilsvarande stilling i Etne Elag.

16/06
Ane Kesia Eide Fatland

Fra 1. april er Fatland ansatt som Einingsleiar for kultur og læringssenter i Vindafjord kommune. Før dette var hun avdelingsleder for Vindafjord voksenopplæring. Frem til 1. august er hun å finne begge steder. Hun bor i Sandeid med mann og tre barn.

09/06
Frode Robberstad

Ansatt som Director Sales EMEA i AutoStore AS. Robberstad skal ha ansvaret for Europa, Midtøsten og Afrika, og skal være med på å utvikle distribusjon og salgsapparatet. Han kommer fra stillingen som General Manager/Daglig Leder i Arrow Norway AS.

08/06
Arve Vågen

Arve Vågen er tilsett som installatør i Energikomfort. Han har er også medeigar i selskapet der han har arbeidd tidlegare. Vågen kjem frå stillinga som personalansvarleg i Hundhammer Transport AS.

11/04
Bjarte Dagestad

Dagestad er tilsett i Etne Sparebank frå 1. april som rådgjevar, og kjem frå stillinga som rådgjevar frå Sparebanken Vest. Hans spesielfelt er sparing og plassering.

10/04
Sarah Brigde

Er ansatt som ny adm. dir. i Granberg AS med ansvar for all virksomhet i Norge, Sverige, De Forente Arabiske Emirater og Litauen. De siste 13 årene har hun vært direktør for Polyco i England. Hun har base på Bjoa, men vil reise mye internasjonalt.

03/04
Henrique Leal

Ansatt som internasjonal markedssjef i Granberg i februar 2016. Leal har 25 års erfaring fra store multinasjonale reklamebyråer som McCann/MRM, Ogilvy One and Wunderman /Y&R, og har hatt bl.a. Intel, Google, Microsoft, Apple og Coca-Cola som kunder.

03/04
Thorvald Fjæra Gundersen

Er ansatt som manager professional services hos Hatteland. Han kommer fra stilling som lokasjonsleder hos Future Solutions. Gundersen tar doktorgrad i ledelse ved Universitetet i Stavanger, der han også underviser. Tidligere var han ansatt i Polytec.

30/03
Bjarte Torgrimsen

Ved nyttår ble det eierskifte ved Rørlegger Nils Torgrimsen AS. Etter 40 år i førersetet, gir nå Nils roret over til sønnen Bjarte Torgrimsen. Bjarte har jobbet der i store deler av sitt voksne arbeidsliv. Nils fortsetter å jobbe i bedriften.

08/03
Drude-Mari Solheim

Solheim er ny butikksjef for Rørlegger Nils Torgrimsen AS. Denne stillingen er nyopprettet og Solheim startet 22. februar 2017. Hun har tidligere studert regnskap og økonomi, samt at hun har bakgrunn fra formgivingsfag.

08/03
Lauren McPherson Simonsen

1. juni tar hun over som daglig leder i Haugesund Turistforening. Simonsen har jobbet som kommunikasjonssjef i Omega i 12 år og er også daglig leder for Omegas datterselskap Filter Design & Kommunikasjon.

04/03
Kjell Larsen

Larsen startet i jobben som seniorrådgiver hos Tveit Regnskap 27. februar. Han har tidligere jobbet som forretningsutvikler hos Rogaland Ressurssenter, forretningsutvikler og partner i MB Partner og som daglig leder i Madsen og Brekke AS.

02/03
Leif Brendeland

Ansatt som salgskonsulent i Ølen Betong fra 21. januar. Brendeland kommer fra stilling som formann i Vassbakk & Stol.

02/03
Per Landa

Landa byrja i den nye stillinga som livdyrformidlar i Nortura Sandeid i februar og inngår i nettverket som formidlar i region vest. Han driv gard i Blikrabygda, er utdanna agronom og kjem frå stillinga som rekneskapsførar hos Tveit Regnskap.

01/03
Linda Leirvåg

Leirvåg er Helgevold Gruppens nye HR-leder, og startet i jobben 1. januar 2017. Hun har lang erfaring fra HR, og har tidligere jobbet hos Knutsen OAS Shipping, Riise Underwater Engineering AS, Vindafjord Kommune og Tide Buss AS.

01/03
Andrius Jasiulionis

Jasiulionis begynte i jobben som ingeniør i Helgevold Elektro Bedrift og Automasjon, 1. februar. Han kommer fra Litauen, og har bodd i Haugesund siden 2013. Jasiulionis kommer fra stillingen som prosjektleder/ teknisk sjef i MT Vest AS, Haugesund.

01/03
Tuva K. Simensen

Simensen starter opp som markedsansvarlig i Helgevold Gruppen 1. april. Hun har bachelor i markedsføring og har tidligere jobbet med markedsføring i Logit Gruppen, Kometa, Cubiks, og nå sist som HR-spesialist i Caverion.

01/03
Lars Norekvål

Fra Skanska, Vassbakk & Stol og nå sist DeepWell, begynte vossingen i stillingen som økonomi- og administrasjonsleder hos Ølen Betong i januar.

27/02
Elin Tvedt

Fra blant annet TV2-været og 71 grader nord, har Elin nå tatt steget fra blant annet TV2-været og 71 grader nord, har Elin nå tatt steget inn i lokalmedia, og har begynt som vikar i Medvind24.no. Her skal hun jobbe som journalist til og med oktober.

27/02
Folk i vinden

Tips oss!

Folk i vinden

Har dere en ny kollega på laget? Send oss en epost og vi legger det ut på Folk i vinden!

Send tips
Har du en god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss!

Send tips
Kalender

Har du forslag til ny kalenderoppføring?

Send tips