Snekkerbrør fekk gründerpris

Brødrene Mæland blei kåra til Årets Gründer på NæringsGIV.- Ein viktig motivasjon til å satsa vidare, takka Ole Eirik Mæland, som starta selskapet med broren Anders Mæland. 

Sistnemnde mottok gladmeldinga på ferie i New York. 

Prisen på 30 000 kroner er delt ut av Etne Sparebank, Haugesund Sparebank og Sparebank 1 SR-Bank i samarbeid med Medvind24 Næringshage og Fikse Næringsutvikling. 

Slik grunngav juryen prisen: 

Årets gründer startet som enkeltmannsforetak i en tradisjonell bransje i 2009, og tok skikkelig sats i markedet i 2013, da som aksjeselskap og med ambisjoner om en enda mer omfattende virksomhet. Siden har det gått slag i slag: Snekkeroppdragene ble flere, selskapet begynte med betongarbeid, deretter eiendomsutvikling og salg av nøkkelferdige hus og hytter. Bedriften fikk i 2016 status som Gaselle-bedrift, har i dag seks ansatte og har de siste årene opplevd en stødig, positiv økonomisk utvikling. Årets Gründer fokuserer på høy kvalitet, funksjonelle løsninger, kostnadseffektive prosjekt og et fint resultat, levert i samarbeid med lokale entreprenører. I en bransje med mye konkurranse fremstår de som en fremoverlent, løsningsorientert og positiv leverandør. Årets Gründer er en bedrift som med urokkelig fokus på profesjonalitet og høy kvalitet har satset friskt, og er blitt en markant aktør i det lokale boligmarkedet.

Vurderingskriterie: for prisen: 

  • Om bedrifta har ambisjonar om vekst og/eller innovasjon 
  • Verdiskapingspotensial i bedrifta 
  • Bedrifta si vekst dei siste åra 
  • Om bedrifta har bidrege til sysselsetjing 


Folk i vinden

Tips oss!

Folk i vinden

Har dere en ny kollega på laget? Send oss en epost og vi legger det ut på Folk i vinden!

Send tips
Har du en god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss!

Send tips
Kalender

Har du forslag til ny kalenderoppføring?

Send tips