Medvind i Sandeid 

I samarbeid med Sandeid Eiendom AS har Medvind24 Næringshage åpnet nytt kontorfellesskap i Sandeid. Allerede er  sju bedrifter på plass i de nye Medvind-lokalene i Sandeidsjøen 27. 

Av Medvind24.no        Publisert 15. august 2017

- Vi har lenge ønsket å etablere et kontorlokale for oss selv og andre i Sandeid. Både for å skape mer liv i bygda, samtidig som vi ønsker å legge et grunnlag for nyskaping og etablering av nye arbeidsplasser, sier Tore Solberg, som sammen med Stian Furseth, Arild Hårde og Rune Furseth utgjør Sandeid Eiendom AS.

- Vi har lenge vært på jakt etter et kontorlokale både for oss selv og andre, som kan bidra til å skape aktivitet i bygda, sier Tore Solberg i Sandeid Eiendom AS. Nå er "gamle-gamle-banken" midt i Sandeid sentrum blitt Medvind24 sitt nye kontorfellesskap.  

De overtok  «gamle-gamle-banken» i Sandeid sentrum i sommer,  og tok kontakt med Medvind24 Næringshage i Ølensvåg om etablering av kontorfellesskap i Sandeid. 

Allerede har medarbeidere fra sju selskap flyttet inn i kontorlokalene i Medvind24s  avdeling Sandeid.

- Medvind24 har et aktivt og ekspansivt nettverk i næringshagen i Ølensvåg, og med det nye kontorfellesskapet i Sandeid har vi tro på at dette også kan bli et attraktivt tilbud for flere bedrifter og gründere i Sandeid, Vikedal og Imsland, sier Solberg.

26 bedrifter har i dag kontor i Medvind24 Næringshage i Ølensvåg, og fungerende daglig leder, Kari Aakra, tror kontortilbudet i Sandeid vil bidra til at enda flere vil gripe muligheten og bli en del av Medvind-nettverket. 

- For mange som bor og jobber i denne delen av Vindafjord, vil nok en kontorplass i Sandeid være attraktivt. Og som del av Medvind24 har du ikke bare en kontorplass, du blir også del av et større fellesskap med bred kompetanse fra en rekke ulike bransjer. Dette har vært en suksessoppskrift i Ølensvåg, og det tror vi også det vil bli i Sandeid, sier Aakra. 

Mange av kontorplassene er allerede fylt opp i Sandeid, men det nye Medvind24-kontoret har fremdeles plass til flere. 

- Både i Sandeid og Ølensvåg har vi ledige kontorplasser for gründere og bedrifter som ønsker å bli en del av et større kontorfellesskap, enten som leietaker eller som målbedrift, sier Aakra.

Plass til flere: Solberg jobber i Appex, og har kontorplass i de nye Medvind24-lokalene i Sandeid sammen med seks andre bedrifter. Men enda er det plass til flere. 

Folk i vinden

Tips oss!

Folk i vinden

Har dere en ny kollega på laget? Send oss en epost og vi legger det ut på Folk i vinden!

Send tips
Har du en god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss!

Send tips
Kalender

Har du forslag til ny kalenderoppføring?

Send tips