Sparebank 1 blir Gaselle-partner 

Sparebank 1 styrker satsingen på markedet for små og mellomstore bedrifter. Som ny partner i DNs Gaselle-konsept skal banken bidra til å øke fokuset på innovative gründerbedrifter i Norge.  


I femten år har Dagens Næringsliv (DN) kåret Gaselle-bedrifter: små og mellomstore bedrifter som lykkes med god vekst.

Sparebank 1 er nå blitt partner i DNs Gaselle-konsept, noe som gir bankene tilgang til en målgruppe bestående av 3000 vekstbedrifter over hele landet, skriver Sparebank 1 på sine nettsider. 

Banksjef Magne Christiansen i Ølen sier at dette er et viktig steg i Sparebank 1 sitt strategiske mål om satsing på småbedriftsbanken og vekst i SMB-segmentet (små og mellomstore bedrifter). 

Lokalt fokus

Gaselle frå Skjold med sans for lærlingar

- Flere lokale Vindafjord-bedrifter har gjentatte ganger fått Gaselle-status, og for oss er det veldig bra å få bli med på denne arenaen. Lokal tilstedeværelse er også en av bærebjelkene for Sparebank 1, og ved å bli en del av Gaselle-konseptet, får vi muligheten til å bidra med vår kompetanse til lokale bedrifter i Gaselle-målgruppen. Vi jobber også med å få til en samarbeidsavtale lokalt, som vi ser frem til å lansere når det formelle er på plass, sier Christiansen. 

Som Gaselle-partner vil Sparebank 1 delta i egen partnerpool og være tilstede på en rekke fysiske og digitale møteplasser hvor bankene skal synliggjøre tjenestene sine og komme i dialog med deltakerne. 

Gaseller i Vindafjord 

Hvert år siden 2003 har DN kåret og presentert Gaselle-bedrifter over hele landet. 

Årlig kåres det både fylkesvinnere og en nasjonalvinner. For å bli Gaselle må bedriften være aksjeselskap, kunne vise til en doblet omsetning i en fireårsperiode, og minst en million kroner i omsetning første år. Bedriftene må ha positivt samlet driftsresultat og ha unngått negativt vekst. 

Lokale Gaseller de siste årene har blant annet vært Kalstveit Bygg, FAVO AS, Jakob Hatteland Computer, JHL AS, Terjes Vindu AS, Autostore og Arriva Shipping. 


Folk i vinden

Tips oss!

Folk i vinden

Har dere en ny kollega på laget? Send oss en epost og vi legger det ut på Folk i vinden!

Send tips
Har du en god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss!

Send tips
Kalender

Har du forslag til ny kalenderoppføring?

Send tips