Appex utvider med Garp Design 

Appex Gruppen kjøper 55 prosent av aksjene i design og kommunikasjonsbyrået Garp Design AS. Dermed utvider selskapet med ni nye kollegaer og nytt forretningsområde. 


- Garp er et unikt designmiljø, helt i norgestoppen innen sitt område. Selskapet har vunnet flere priser for sine messekonsept, blant annet på oljemessen i Stavanger. Appex har på sin side tung digital kompetanse som Garp trenger i sine leveranser. I tillegg har vi Assist som kan bistå med salg, sier administrerende direktør Tore Fremmersvik i Appex Gruppen i en pressemelding. 

Appex

Appex har siden 2011 levert IT-tjenester innen blant annet digitalisering, utvikling og drift av IT-systemer, leveranse av kontormaskiner, rådgivning og kreativt arbeid innen digital markedskommunikasjon. 

Ved årsskifte kunne Appex Gruppen kvittere med 100 millioner i omsetning , og med Garp Design på laget satses det også på nytt forretningsområde: Leveranse av messestands og utstillinger - såkalt EXPO. 

- Garp vil bestå som i dag og levere de samme tjenestene som før, men nå kan vi tilby våre kunder et bredt spekter av digitale tjenester og løsninger som en integrert del leveransene våre. Kundene etterspør mer og mer digitale og interaktive løsninger, og sammen med Appex blir vi nå et større tverrfaglig miljø innen design, teknologi og utvikling. Mens Garp er spesialister på utstillingsdesign og «design i rom» har Appex ekstremt høy kompetanse på systemutvikling, multimedia og teknologi, derfor er dette en god match, sier Bernt Hilmar Jacobsen i Garp. 

Garp leverer tjenester innen design og visuell kommunikasjon, fra idé/konseptutvikling til ferdig produkt. Selskapet jobber i hovedsak med messestands og utstillinger, både lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Folk i vinden

Tips oss!

Folk i vinden

Har dere en ny kollega på laget? Send oss en epost og vi legger det ut på Folk i vinden!

Send tips
Har du en god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss!

Send tips
Kalender

Har du forslag til ny kalenderoppføring?

Send tips