Omega inngår rammeavtale med Statoil for IT-personell

 Omega skal levere IT-personell til Statoil. Avtalen omfatter totalt 17 ulike IT-disipliner. 


- Dette er en viktig avtale for oss, og representerer en ny dimensjon i samarbeidet vår med Statoil, sier daglig leder i Omega, Petter Aalvik. 

Rammeavtalen trer i kraft fra 1. september. Omega skal levere IT-ressurser for behov som ikke allerede er dekket av eksisterende avtaler. 

Avtalen omfatter 17 ulike IT-fagområder, blant annet Big Data, Analytics, Machine Learning og kunstig intelligense, skyteknologi og -tjenester, Internet Of Things, IT applikasjon, utvikling og støtte, IT-rådgivning og prosjektledelse. Omega er en av tre leverandører som har fått tildelt rammeavtale. 

Omega samarbeider med ledende leverandører av spesialistkompetanse som dekker hele bredden av fagområder. I dette samarbeidet inngår KnowIT, CombiTech, Affecto og CentPro. 

- Avtalen er viktig for oss, sier daglig leder Petter Aalvik i Omega.

- Statoil har helt fra starten vært en av våre viktigste kunder, og avtalen representerer en ny dimensjon i vårt samarbeid. Den kommer på et tidspunkt der vi opplever sterk vekst innenfor programvareutvikling og konsulenttjenester. Vi har ansatt over 100 nye medarbeidere siste året og forventer å doble dette tallet innen året er omme, sier Aalvik.  

I dag har Omega mer enn 1000 medarbeidere på oppdrag for kunder over hele verden. Selskapet leverer prosjektstyringsverktøyet Pims og konsulenttjenester til kunder innen olje- og gass, men har de siste årene også satset tungt på blant annet bygg- og anlegg, samferdsel og IT-bransjen.

Folk i vinden

Tips oss!

Folk i vinden

Har dere en ny kollega på laget? Send oss en epost og vi legger det ut på Folk i vinden!

Send tips
Har du en god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss!

Send tips
Kalender

Har du forslag til ny kalenderoppføring?

Send tips