Oppdaterer seg på det siste fra Microsoft 

Denne uken er 250 IT-spesialister frå hele Norden samlet i Seattle for et dypdykk i Microsofts teknologiverden. Og lokale bedrifter er selvsagt mannsterkt representert. 


Skal man holde tritt med en rykende rask teknologiutvikling, gjelder det å være oppdatert på siste nytt fra en av verdens største IT-selskap. 

IT-ekspertise fra indre Haugalandet (og Houston) godt representert ved Microsofts hovedkvarter i Seattle: Fra venstre: Roar Fredriksen (Promineo), Øyvind Vik (Omega Houston), Jarle Ljosnes (JHL), Jan Christian Brataas (Omega), og Eiolf Berge (Ølen Betong). 

 Jan Christian Brataas fra Omega, Øyvind Vik, leder for Omegas avdeling i Houston, IT-leder Eiolf Berge i Ølen Betong, JHL-gründer Jarle Ljosnes og Roar Fredriksen fra Promineo er på plass på Microsofts hovedkontor i Seattle for å få med seg den ferskeste teknologien fra Microsoft. 

LEAP Nordic er Microsofts teknologikonferanse for programvarearkitekter og -utviklere i de nordiske landene. I løpet av uken har noen av Microsofts fremste foredragsholdere, ingeniører og programvareansvarlige oppdatert deltakerne på det aller nyeste og innovative fra IT-giganten. 

 - Microsoft LEAP 2018 handler om å få innsikt i hvordan Microsofts teknologi best skal brukes for å lage effektive og robuste løsninger på skyplattformen Microsoft Azure, og ikke minst hvordan denne vil utvikle seg framover, sier Jan Christian Brataas i Omega.


Folk i vinden

Tips oss!

Folk i vinden

Har dere en ny kollega på laget? Send oss en epost og vi legger det ut på Folk i vinden!

Send tips
Har du en god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss!

Send tips
Kalender

Har du forslag til ny kalenderoppføring?

Send tips