Få Facebook-tipsene for bedre markedsføring

Hvordan kan din bedrift få økt effekt av digital markedsføring? VAF inviterer til kurs i hvordan sosiale medier kan brukes til å oppnå økt synlighet og merverdi. Digital markedsføring er et av flere spennende tilbud på VAFs kurskalender denne vinteren.


Judith Sørhus Litlehamar, Maria Djuve Vågen og Astrid Eidhammar Hjelmeland i Filter jobber daglig med digital marknadsføring både for egne og kunders kanaler . 22. februar gir de deg tipsene du trenger for å løfte din bedrift på digitale flater. 

22. februar arrangeres kurset «Digital markedsføring» i samarbeid med Filter design & kommunikasjon. Kurset inneholder tre økter med faglig innhold. I tillegg vil deltakerne få individuell rådgivning på slutten av dagen, hvor hver enkelt deltaker får innspill og tips til hvordan bedriftens Facebook-side kan forbedres og drives optimalt som markedsføringskanal. 

- Sosiale medier er en av de aller viktigste kanalene for effektiv og målrettet markedsføring, og har i stor grad erstattet tradisjonell markedsføring. Facebook er kanalen som «rår» og er et godt verktøy for effektiv markedsføring. Likevel er sosiale medier som strategisk markedsføringskanal ukjent territorium for mange. Utviklingen går fort, og det lanseres stadig nye funksjoner. Derfor ønsker vi å bidra til å gi bedrifter egen kompetanse på området, sier Merete Vårvik Matre, daglig leder i Vindafjord Arbeidsgiverforum (VAF). 

Til tross for at mange bedrifter allerede benytter sosiale medier, føler en del seg usikre på hvordan de skal bruke disse plattformene for mest mulig effektiv markedsføring. 

 - Det er gjerne små- og mellomstore bedrifter mangler egen ekspertise på dette, og i en travel arbeidshverdag kan bruken av sosiale medier ofte bli et venstrehåndsarbeid. Kurset er rettet spesielt mot dem som vil optimalisere bruken av sosiale medier som markedsføringskanal, sier Matre. 

I mange tilfeller er det små grep som skal til for å få enda bedre effekt av digital markedsføring, mener, Astrid Eidhammer Hjelmeland, daglig leder i Filter design & kommunikasjon og en av kursholderne.  

- En av utfordringene er hvordan man skal nå gjennom til målgruppen sin i den enorme strømmen av informasjon som dukker opp på feeden hver eneste dag. Men dersom man er bevisst på hva man vil formidle og hvem man skal nå frem til, kan man fort få gjennomslag med enkle grep. Med litt gjennomtenkt bruk av bilder og tekst, og ved å målrettet fremming mot spesifikke målgrupper, vil nok mange bli overrasket over hvilken effekt det gir med, sier Hjelmeland.

VAFs kurskalender

VAF er godt i gang med kursåret 2018, og har en målsetting om en like høyt nivå på kurskalenderen som tidligere år. Her er noe av det som står på planen for de kommende månedene:


Kommer:
  • Mobilfotografering 
  • Båtførerkurs 
  • Excel-kurs 
  • HMS-kurs
Folk i vinden

Tips oss!

Folk i vinden

Har dere en ny kollega på laget? Send oss en epost og vi legger det ut på Folk i vinden!

Send tips
Har du en god Medvind-sak?

Har du gode tips fra næringslivet i Vindafjord? Stikk innom, eller kontakt oss!

Send tips
Kalender

Har du forslag til ny kalenderoppføring?

Send tips